sreda, 6. april 2016

Zell am See, vedno odlično

Zell am See je vedno odlično odlično smučanje . Zell am See je vedno odlična izbira zaradi tradicije prestižne ponudbe. Ta ni naključje, za njo stojijo desetletja napredka in razvoja v eno najprestižnejših smučarskih središč. Razvoj je pognala železniška proga, ki je v kraj pripeljala sredi sedemdesetih let devetnajstega stoletja.



S tem se je začel množičen obisk, obiska v njem si je zaželel tudi sam cesar. Razvoj do današnjih dni so zaznamovali še številni mejniki in dogodki, med drugim so zgovorne priče dogajanja tekmovanja na globalno najvišjem nivoju. Mnogim je zato Zell am See zanimiv že zaradi ogleda takih tekmovanj in drugega dogajanja ter možnost soočenja z tekmovalci oziroma njihovimi najboljšimi predstavnika. Imeti zraven še odlične smučarske počitnice in oddih je pa zgolj pika na I smučarskim užitkom. Urejene smučarske proge različnih zahtevnosti, lahko nudi odlične pogoje za varno in udobno smuko v vseh zahtevnostnih razredih. Tako Zell am See omogoča spustiti se z velike nadmorske višine v dolino po zahtevni progi za najbolj izkušene ali progi, ki omogoča uživanje. Na drugi strani pa so deli smučarskega središča namenjeni začetnikom od najmlajših do odraslih. Omogočeno jim je, da svoje prve smučarske metre naredijo varne, brez nevarnosti ogrožanja sebe ter drugih udeležencev na smučišču. Med vsemi, ki uživajo v spustih z visokih nadmorskih višin ter začetniki Zell am See nudi še cel kup drugih možnosti, za smučarje z vsemi ostalimi zahtevami in smučarskimi praksami. Vedno pa se dogaja izven smučarskih prog.

Dogajanje je v Zell am See je pestro, mogoče ga je prilagoditi tako tistim, ki so pristaši umirjenega preživljanja prostega časa, kot vse, kateri prisegajo na bolj živahne variante. Pri odločitvi se velja zavedati, da gre za kraj, ki ima veliko število navdušenih obiskovalcev in je temu primerno zaseden. Izbrani termin v Zell am See si zato velja zagotoviti dovolj zgodaj.

Ni komentarjev:

Objavite komentar