petek, 8. januar 2016

Timberland, koristne lastnosti

Timberland zagotavlja uporabniku številne koristne lastnosti . Koristne lastnosti, ki jih mora imeti Timberland so tako splošne lastnosti, kot posebne in individualne lastnosti. Splošne lastnosti, ki jih mora imeti Timberland so tiste lastnosti, katere ustrezajo širši množici uporabnikov. Posebne lastnosti, katere mora imeti Timberland so tiste lastnosti, katere so različne od tako splošnih in individualnih lastnosti.



V tem primeru je Timberland blagovna znamka prilagojena namenu ter drugim zahtevam. In kot takšna je Timberland blagovna znamka s posebnimi lastnostmi prilagojena ožjemu krogu aktivnosti. Individualna oprema pa je tista, katera je prilagojena posamezniku. Odločitev in izbira med tako različnimi lastnostmi je zahtevna. Sama zahtevnost se veča skladno z večanjem intenzivnosti, kakovosti in drugih podobnih lastnosti aktivnosti. Začetniki tako lahko izberejo veliko bolj svobodno in v širokem spektru nabora. Med tem, ko aktivni rekreativci in profesionalci, nimajo na voljo takšnega izbora. Njihovim aktivnostim mora biti oprema bistveno bolj prilagojena. Pri začetnikih je dobro vedeti, da je za dobro vadbo v začetnih korakih velikokrat dovolj že tisto, kar imajo doma. To pomeni, da ni potrebno kakšnih posebnih investicij, dokler se ne doseže stopnja, ki pomeni potrebo po dodatkih. Velikokrat takšne dodatke narekujejo poškodbe, slabo počutje, slabi rezultati in podobne negativne lastnosti. Ko postane intenzivnost vadbe večja, se namreč osnovna oprema izkaže za nezadostno in neprimerno.

Seveda pa to ne pride čez noč, ampak v obdobju, ko se začetnik prelevi v rekreativca začetnika. To pomeni, da vadi redno, pravilno in kakovostno. Velikokrat se v tem času starejša oprema tudi izrabi ali poškoduje, tako, da je investicija v novo tudi smiselna. Takrat so tudi dobrodošle izkušnje, ki jih je oseba nabrala od začetkov do časa, ko je postala aktivni rekreativec začetnik. Napor, tehnične zahteve, zahteve po udobju in številne druge zahteve, se v tem času prelevijo v želene lastnosti, ko se kupuje Timberland blagovna znamka.

Več

Ni komentarjev:

Objavite komentar