sobota, 5. marec 2016

Kaj za varno počitnikovanje?

Veliko Slovencev se trenutno odloča ali bodo letos šli na počitnice. Zato preden se odločite in začnete pripravljati na počitniško sezono se je potrebno dobro pripraviti. Potrebščine kot so ležalniki, kopalke, hrana in tako dalje so potrebne, vendar je nekaj bolj pomembno saj moramo biti pripravljeni na vse nepredvidljive dogodke ki bi vas uspeli presenetiti in vam pokvariti počite, in da vam nesreča nebi pokvarila počitnic se je potrebno pravilno zavarovati mnogo od vas vas misli da je obvezno zdravstven zavarovanje dovolj ampak se vam bolj splača zavarovati z dodatnim zavarovanjem. 


Dodatno zavarovanje je kot dopolnilo k osnovnemu zdravstvenemu zavarovanju. Dodatno zdravstveno zavarovanje krije stroške zdravljenja storitev ter prejem zdravil in pripomočkov. Dodatno zavarovanj torej obsega več storitev, kot so krajše čakalne dobe pri zdravstvenih storitvah, boljša in lažje dostopna zdravila, boljša zdravstvena oskrba, zavarovanje v primeru smrti, zavarovanje izven mej Slovenije. S tem vam bo prihranjeno veliko težav in skrbi. S tem zavarovanjem bodo vaše počitnice skoraj brez težave in lahko boste počivali brez problema. 


Vendar kljub zavarovanju ne boste mogli čisto pozabiti na težave. Če pa se želite res dobro pripraviti si priskrbite dopolnilno zdravstveno zavarovanje ki je prav tako pomembno saj vam da ugodnosti kot so, Dopolnilno zdravstveno zavarovanje krije zdravstvene storitve ki jih ne krije obvezno zdravstveno zavarovanje vključno z nastanitvijo in prehrano v bolnišnici in zdravilišču, vsa zdravila z vmesne ali pozitivne liste, nenujne bolniške reševalne prevoze, zdravstveni pripomočki in zobni, očesni tehnični pripomočki in zobnoprotetični nadomestki. 

Za več informacij o zavarovanjih vam svetujem obisk portala http://dopolnilnozavarovanje.si/zavarovanje.html, kjer boste našli precej uporabnih stvari in obenem lahko tudi sklenili različne tipe zavarovanj za ugodno ceno. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar