sobota, 22. februar 2014

Popolna relaksacija in all inclusive hotel

V primeru, da še ne veste, kako bi se na letošnjem dopusti najbolje razvajali, je odgovor tukaj: all inclusive hotel. Pozabite na apartmaje ali kampe, kjer boste morali kar nekaj stvari opraviti sami, da si boste ustvarili pravo počitniško vzdušje. Če se odločite za all inclusive hotel potem lahko pozabite na pospravljanje. Vsako jutro vam bo prijazna sobarica pospravila posteljo, vam prinesla svežo brisačo in za vami pospravila.

Ker ste se odločili za all inclusive hotel, potem vas bo vsako jutri čakal pripravljen zajtrk. Izbirate lahko med ponudbo s samopostrežnimi obroki, kar pomeni, da si boste lahko v skorajda neomejenih količinah pripravili popoln zajtrk – brez kuhanja, samo s pripravljanjem že gotovih jedi. Kar se hrane tiče je all inclusive hotel optimalna izbira. Poleg zajtrka vas bo čakalo še kosilo in večerja. Tudi tukaj lahko izbirate po različnih ponudbah: samopostrežna hrana ali pa ne. To je sicer odvisno od hotela do hotela, običajno pa v istem hotelu ne morete izbirati med tema dvema tipoma postrežbe.

Običajno ponuja all inclusive hotel tudi vmesne prigrizke in pijače v baru. Kadar boste začutili žejo, boste lahko odšli po pijačo v bar, ki spada pod all inclusive hotel. Če boste tekom dneva lačni, pa boste dobili tudi manjši prigrizek. Vse to je običajno že všteto v ceno. Najpogosteje je tako, da je brezalkoholna pijača v neomejenih količinah, alkoholna pa v omejenih količinah. Če jih prestopite, boste morali za vsako nadaljnjo alkoholno pijačo plačati sami. Vsak all inclusive hotel ponuja tudi svoje nakupovalno središče. Običajno gre za izdelke iz višjih cenovnih rangov. V ponudbi pa lahko najdete tudi all inclusive hotel, ki vam ponuja različne wellness storitve.

Če boste potrebovali sprostitev za dušo in za telo, si boste lahko privoščili masažo ali pa savno, odvisno od vaših želja in potreb. Vsekakor pa je all inclusive hotel najboljša izbira, če želite doživeti na dopustu popolno relaksacijo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar