torek, 21. februar 2017

Čistilni servis

Kaj je čistilni servis? Čistilni servis je čistilna ustanova, v katerih so zaposleni poklicni čistilci. Ti čistilci načeloma svoje delo opravijo hitro in kvalitetno. Ker je povpraševanje na trgu za čistilnimi servisi vse večje jih je zato vedno več, med seboj pa se zelo razlikujejo po ceni, kvaliteti, številom ponujenih storitev in podobno. Stalno se spreminjajo tudi zahteve glede čiščenja, ki so določene v naši zakonodaji, sploh pa to velja za področje, ki se nanaša na okolje. Tam so zahtevana okolju prijazna in neškodljiva čistila, potrebno je zagotavljati pravilno odlaganje ločenih zbranih odpadkov, zahtevano pa je tudi stalno prilagajanje in dosegljivost osebja.


Že dolgo za čiščenje ni dovolj le krpa, vedro, metla in detergent ampak se profesionalno čiščenje izvaja s profesionalnimi sredstvi in je stalno nadzorovano. Čistilni servis Valina čiščenje ima za izvajanje višjih standardov dosežena profesionalna znanja, saj svoje čistilce redno izobražuje. Njihov kader je zelo zadovoljen z delodajalcem, kateri pa ima tudi dober nadzor. Čistilni servis Valina poleg generalnega čiščenja nudi predvsem redna dnevna, tedenska ali pa občasna čiščenja različnih prostorov. Poslujejo v raznih poslovnih prostorih, vrtcih, šolah, fakultetah. Čistilni servis se je specializiral tudi za čiščenje zdravstvenih ustanov, čistijo pa tudi razne športne objekte, industrijske obrate, kinodvorane in gospodinjstva. o poteku rednega čiščenja se čistilni servis dogovori z naročnikom. Veliko naročil pa imajo tudi za generalna čiščenja, ki se izvaja po naročilu, ki ga čistilni servis določi z naročnikom. Pri tem se uporabljajo še dodatna specialna sredstva, za na primer odstranjevanje maščobe, žvečilk in podobno. Pri generalnem čiščenju so res osredotočeni, da se poskrbi za čistočo vseh površin.

1 komentar:

  1. Hitro posojilo ponudba
    Sem odobrijo posojil za vsakogar, ki želi finančno pomoč. To je posojilo med posebej z zelo enostavno in natančno pogoji zaradi tega nekatere določbe, sprejete za pravilen potek postopka. Moj obrestna mera med trajanjem posojila je 3 % in nadomestila poteka mesečno, če kadarkoli vas zanima, kontaktirajte me po e-pošti: ilievmarco15@gmail.com

    OdgovoriIzbriši