ponedeljek, 2. november 2015

Oprema za smučanje, dostopno znanje

Oprema za smučanje omogoča, da je dostopno znanje dosegljivo. Dostopno znanje je oprema za smučanje, ko se zavedamo dragocenosti znanja. Dragocenost znanja je znana vsem, ki vedo, na kakšnih temeljih je ustvarjena oprema za smučanje. Osebe, ki skrbijo za učenje imajo tako teoretično znanje, kot tudi praktične izkušnje.



 Bolj kot je oprema za smučanje bogata s tradicijo, večje so izkušnje. Hkrati ima takšna oprema za smučanje omogoča lažje doseganje znanja. Pri znanju, ki ga oprema za smučanje omogoča dosegati je pomembno, da je znanje času primerno osveženo z novimi dosežki. V primeru, da se preveč naslanja na znanje iz preteklosti to praktično pomeni, da ni v koraku s časom. Kar je lahko za učence sila neprijetno spoznanje, ko končajo šolanje. Korak s časom so predvsem šole, ki imajo primeren kader, ter hkrati učence, katere posegajo po vidnih rezultatih. Dobrodošlo je, da pri izbiri povprašamo za reference. V prvi vrsti je pomemben kader ter šolski program. Kako dobro deluje ta program v praksi pa nam prikazujejo učenci minulih sezon oziroma letnikov. Med kadri so najbolj zanimive osebe, ki so se v preteklosti izkazale z rezultati. Največkrat so to mojstri športne aktivnosti, katerega znanje in vedenje kasneje prenašajo na učence. Znana imena iz sveta športnih aktivnosti so zagotovo dobra referenca in dobra izbira. Zavedati pa se je pri tem potrebno svojih omejitev. Na eni strani je omejitev dostopnost, na drugi strani je omejitev osebno znanje in sposobnosti. Komur dostopnost predstavlja težave, mora poiskati druge alternative.

Kdor nima ustreznega znanja in sposobnosti, pa ne bo znal izkoristi potenciala, ki ga nudi točno določena znan oseba športne aktivnosti. zelo pametno je zato izbrati pametno in se izogibati pretiravanju. To pomeni, da izbiramo svojim značilnostim primerno. V nobenem primeru pa ni dobro pretiravati. Temu se moramo na vsak način izogibati. Oprema za smučanje je danes lahko bolje prilagojena uporabniku kot v preteklosti.

http://skifun.si/blog/10-nasvetov-za-zmanjsanje-moznosti-smucarskih-poskodb/

Ni komentarjev:

Objavite komentar