sobota, 18. julij 2015

Ponudba podjetja Tersus

Omenjeno podjetje se nahaja v Ljubljani, ukvarjajo pa se s prodajo, servisom in posredovanjem različnih naprav za ogrevanje in ohlajanje prostorov. Njihova ponudba je zares obširna, ne glede na to ali je vaša želja toplotna črpalka za sanitarno vodo ali pa le običajni grelni kabli za žlebove, v njihovi trgovini najdete vse. Izdelke vam nudijo po ugodnih cenah, to si lahko privoščijo zaradi tega, ker so eni izmed vodilnih in večjih trgovcev s to ponudbo pri nas.




Poleg prodaje pa nudijo tudi servis in rezervne dele. V zadnjih letih izredno popularne postajajo toplotne črpalke. Dobite jih v spletni trgovini podjetja Tersus, uredijo pa vam tudi subvencijo EKO sklada, kar bo še olajšalo vaš nakup. Zakaj pa so TČ tako priljubljene? No ja razlogov je razen cene ogromno, a kot smo že povedali, so vam na voljo subvencije. TČ delujejo na elektriko, a zaradi svoje zasnove za delovanje porabijo izredno malo električne energije, vložek oz. začetna investicija v sistem se vam povrne v vsega skupaj nekaj letih, nato pa se ogrevate praktično zastonj.


Zelo popularne pa so tudi klimatske naprave in vsi vemo zakaj. Dodobra smo že vstopili v letošnje poletje in temperature so gromozanske, vsaj v času pisanja tega članka se gibljejo dodobra nad 35 stopinj Celzija. Klima naš prostor ogreje in ohladi zelo hitro, ravno zato so tako priljubljene med ljudmi, to pa naredijo za precej ugodno ceno. V primeru, da iščete katerega izmed omenjenih izdelkov se obrnite na podjetje Tersus in z veseljem vam bodo pomagali.

Ni komentarjev:

Objavite komentar