torek, 8. julij 2014

Kamp Valkanela v prekrasnem zalivu

Kamp Valkanela je lociran v prekrasnem zalivu med Vrsarjem in Funtano. Gostom nudi pester izbor lokacij kot aktivnosti.

Svoj prostor pod soncem bodo vsi, ki bodo kamp Valkanela izbrali za kraj oddiha, lahko izbirali v naboru od mehke trave na obali, do sence dreves. Superior parcela, parcela in kamping prostor so tri osnovne enote, katerim se pridružuje ponudba dveh tipov mobilnih hišk in sicer mobilne hiške standard in mobilne hiške premium. Skupaj kamp Valkanela ponuja 1800 parcel za kampiranje s prikljucki za vodo in elektriko. Med vsemi parcelami bodo gostje zagotovo našli sebi primeren prostor. Kamp Valkanela bo navdušila tudi vse sladokusce. Obisk kampa se da prijetno s koristnim združit z ribiškimi in kuharskimi spretnostmi kraja Vrsar.

Poleg tega v bližnjem Limskem zalivu vzgajajo školjke, ki so zaradi vzgoje v zašcitenem naravnem rezervatu nekaj posebnega. Za ljubitelje žara so poleg gurmanskih užitkov poskrbeli za razvajanje z panoramo, saj se Grill Smrikva nahaja na plaži. Ljubiteljem pic je na voljo picerija, ki pa poleg pic nudi tudi testenine. Za željne hitre osvežitve so na voljo bari. Šport in zabava je pomemben del vsakdanjika sodobnega cloveka, kamp Valkanela tem nacelom zvesto sledi. Ljubiteljem tenisa so na voljo štiri teniška igrišca, za ljubitelje drugih športov so na voljo : odbojka na mivki, mini golf, namizni tenis. Okolico kampa, Vrsar ali daljše relacije bodo gostje odkrivali z najemom koles.
Ljubiteljem vodnih športov kamp Valkanela nudi najem praznih plovil, s katerimi bodo gostje lahko odkrivali širjave morja v bližnji ali daljni okolici. Kamp Valkanela nudi vec plaž, za najbolj zahtevne se bo našel cisto individualni tip podlage. Izbirajo lahko med kamnitimi, prodnatimi, skalnimi in pešcenimi plažami. Urejen je tudi dostop za osebe s posebnimi potrebami na glavni plaži. Plažo krasi mednarodna modra zastava, ki gostom zagotavlja, da ima kamp Valkanela cisto in bistro morje, varnost, opremljenost in urejenost plaže.

Ni komentarjev:

Objavite komentar